Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Λάρισας

Π

Αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα στην πορεία συμπαράστασης που οργανώνει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (http://protobouliapoliton.blogspot.com/). 

.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ – ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 1 μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Στις 9 Δεκέμβρη, δικάζονται από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, οι 11 ανήλικοι της Λάρισας, με το ίδιο αρχικό κατηγορητήριο, βασισμένο στις διατάξεις του «τρομονόμου».

Ήταν 8 Δεκέμβρη του 2008, όταν μετά την πορεία με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έγιναν συλλήψεις 19 νέων από τους οποίους, οι 11 ήταν ανήλικοι μαθητές/ριες,οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος και αποφάνθηκε ότι αποτελούν το… νέο αίμα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που ο αντιτρομοκρατικός νόμος ενεργοποιείται για να καταστείλει ένα κίνημα.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ» ΘΕΑΤΕΣ

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

γιατί:

Οι κοινωνικοί αγώνες δεν είναι ούτε νόμιμοι ούτε παράνομοι

ΑΛΛΑ δίκαιοι και αναγκαίοι

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Σχόλια

  • Ενημέρωση από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ:

    Η δίκη των 11 ανήλικων στη Λάρισα, που κατηγορούνται για… σύσταση συμμορίας κλπ., και δικάζονται με τον τρομονόμο άρχισε σήμερα 9 Δεκέμβρη! Περίπου 90 μάρτυρες θα καταθέσουν. Οι 69 μάρτυρες κατηγορίας, κατέθεσαν σήμερα. Επετράπη τελικά στους γονείς να παρευρίσκονται στην ακροαματική διαδικασία, μετά από διαμαρτυρίες των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων. Η δίκη διεκόπη με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορίας, και θα συνεχιστεί την Δευτέρα 13/12/2010 στις 9πμ με τους μάρτυρες υπεράσπισης. Κατά τις πληροφορίες, οι διευθυντές και υπάλληλοι υποκαταστημάτων Τραπεζών (μάρτυρες κατηγορίας) επιβεβαίωσαν απλώς την ύπαρξη υλικών ζημιών στα καταστήματα που εργάζονται, χωρίς να υποδείξουν ως υπαίτιους κάποιους από τους κατηγορούμενους.

  • Κατέρρευσαν οι κατηγορίες εναντίον των ανήλικων κατηγορουμένων στη Λάρισα! 7 αθωώθηκαν και 2 καταδικάστηκαν με αναστολή, για «διακεκριμένη φθορά κατ’ εξακολούθηση και έκρηξη» . 27 μήνες ο ένας και 29 ο δεύτερος.

Η Σύνταξη

Kατηγορίες

Ιστορικό